dijous, 25 de setembre del 2008

CiU demana trens fins a mitjanit per Figueres

9 Diari - Dijous, 25 de setembre del 2008
"El Grup Parlamentari Català (CiU) al Congrés dels Diputats defensarà dijous en la Comissió de Foment una Proposició no de Llei que reclama al govern espanyol una millora dels serveis ferroviaris a les comarques de Girona."

Ja era hora que algun polític es donés compte de la situació que patim a Figueres i la resta de província. A Barcelona es queixaven (amb raó) del mal funcionament de les rodalies, però és que allà almenys en tenen!
I no tan sols trens fins a mitja nit, sinó que hauria d'haver-hi un tren nocturn per exemple a les 2 de la matinada. Ja que en un país centralitzat com és el nostre (i no em refereixo a Espanya - Madrid, sinó a Catalunya - Barcelona) si vols veure un espectacle, teatre etc. o anar al Camp Nou lògicament has d'anar a Barcelona i les opcions són agafar el cotxe o quedar-te a dormir allà si vas amb tren.
I ampliant una mica, no ens hauríem de conformar en tenir més trens fent el mateix trajecte. Hauríem de tenir una xarxa de rodalies a Girona (l'excusa dels diners se solucionava fent rodalies i trens convencionals per intercomunicar-ho tot en comptes de fer l'AVE per polítics i alts executius). Somio que agafant el tren a Figueres pogués anar a Roses, l'Escala, Banyoles, Olot, etc. A més comunicant els polígons industrials s'eliminarien els tràilers de les carreteres. Però ja se sap que lo poc que torna de Madrid es queda a Barcelona.

També aprofito per queixar-me de les poques parades que fan a les estacions dels pobles i els pocs busos que passen. Després ens diuen que hem de viatjar amb transports públics que és "més sostenible". Però si no en tenim!!

3 comentaris:

Marc. ha dit...

Els del "TRIPARTIT" s'omplen la voca de sostenabilitat, no deixen anar a + de 80, i et prohibeixen aparcar al camp nou, les comarques i la seva gent són els seus enemics, només els preocupa L'are-metropo-de Barcelona.

Això sí, han canviat el parc mòbil de les conselleries (han comprat AUDIS, el cotxe del poble) i al Camp Nou i van en cotxe oficial, sense pagar ni un"putu" duro de la seva butxaca, i el poble a PRINGAR.

SI NO ETS D'UN DELS SEUS SOVIETS et tocar pagar i patir.

Anònim ha dit...

ei molt bon blog,
visitia:
http://proucomunisme.blogspot.com/
i
http://homenatgenacional.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Bones,Company!!!
Ja necesito algun article mes teu...
Endavant!!!