diumenge, 10 d’agost del 2008

STOP Immigració


Fa temps que veig canviar el meu entorn. Barris habitats per estranys. Bars sense vells jugant a la botifarra. Idiomes estranys a tot arreu. Un càncer que avança imparable transformant tot allò que era tradicionalment català. Catalunya es converteix en una estranya. Aviat no la reconeixeré.
La meva pàtria està malalta, i morirà si no s'activen les defenses.
Anys enrere vam rebre una enorme massa d'immigrants de les Espanyes, un pla franquista per acabar amb el tret diferencial català. Per sort molts es van catalanitzar, per mala sort molts altres no. En els últims anys hem viscut un augment enorme de la població. Població d'arreu del món. Aquesta immigració massiva i descontrolada provoca una desnaturalització nacional, una desestabilització econòmica i una fragmentació social. A més de buidar les arques de l'Estado Apañol i la Generalitat. I també afecta els recursos mediambientals.

Fins ara estàvem partits entre catalans i castellans, però al cap i a la fi tots (legalment parlant) érem espanyols. Ells, però, tenen avantatge ja que són els colons amb un estat que els protegeix i nosaltres no en tenim. Ara els catalans tan sols som una comunitat més dintre Catalunya. El xoc cultural és molt més gran, ja que entre occidentals tenim, per història, molt compartit. Però ara hem de conviure amb cultures radicalment oposades a la nostra, i sovint amb pobles incivilitzats. Un nombre reduït d'immigrants de seguida es pot adaptar i ser assimilat (ja que els immigrants no s'han d'integrar ni hi hem de conviure, sinó que s'han d'assimilar) però una quantitat massa gran provoca una formació de guetos. D'aquesta manera ells segueixen la tradició del seu país (i pretenen financiar-les amb diner públic) i els seus fills que es crien en aquest entorn segueixen la tradició dels pares i no la del país on viuen. I la invasió demogràfica, per molt sana que sigui (o sigui bona gent i suposant que hi hagués delinqüència 0) fa que cada vegada siguem menys de tradició catalana fins que serem minoria a casa nostra. Diu el refrany "de fora vingueren i de casa ens tragueren". I tot això amb la complicitat de l'Estat Apañol que fa segles que ens volen assimilar com a castellans. És una bona mesura, per ells, de suprimir el tret diferencial català. A més els que pretenen integrar-se la gran majoria escull España abans que Catalunya.

En l'economia aquesta situació fa baixar radicalment els sous, ja que els homes som especuladors per naturalesa, i si pots pagar un immigrant a 2 €/hora no pagaràs un català a 8 €/hora (així que si vols traballar hauràs de "treballar com un negre"). Així anem perdent les conquestes socials que van aconseguir els nostres avantpassats per regalar-ho a gent de fora. I no acaba aquí. Per compensar els miserables sous que cobren han de demanar mil-i-una ajudes a la Generalitat i a l'Estado Español (cosa per la qual no tenen cap recança) i d'aquesta manera el que ha de pagar el quefe ho paguen amb els nostres impostos emplenant les butxaques d'una colla de gàngsters especuladors. Després les arques públiques no tenen diners per la gent del país. Tenim un govern que diu ser d'esquerres, a mi això no em semblen polítiques d'esquerres deixar que alguns especuladors s'emplenin les butxaques a costa d'altres i compensar-ho amb diner públic. És clar que sovint no tenen gaire competència aquests treballadors (per lo qual no poden cobrar igual que un oficial de 1a, però per això hi ha aprenents), però òbviament no són tots. Ara amb la crisi no hi haurà diners per tots...

Després com he dit abans també influeix en el medi ambient. Un exemple és l'aigua. Ens volen fer creure que a Catalunya hem patit sequera aquest any. Totalment fals. El que passa és que si sumes que s'han retardat les pluges amb l'augment de població tens que s'ha esgotat l'aigua disponible. No falla. Si tu a casa teu disposes d'una garrafa de 5 litres al dia per tu sol i te'n beus 1 no tens cap problema. Si et cases i sou 2 tampoc. Si teniu un fill i augmenteu el consum per persona a 1,5 l són4,5 l, suficients. Però si teniu convidats és evident que us farà falta més aigua. Ara mireu un gràfic de demografia, sobretot de l'àrea metropolitana de Barcelona. També hi ha un augment de la demanda energètica. El creixement és un peix que es mossega la cua. Com més creixem més consumim, necessari pel benestar, perquè si no vens no tens beneficis. Però arriba un punt que els recursos s'acaben (ja que el consum de recursos és major que la seva regeneració).

5 comentaris:

Ferran Latorre ha dit...

EMPORIVM,tu i jo pensem igual.I espero i desitjo que com altres patriotes catalans.
Tambe l'has encertada de ple,company!!!
Es te que fer alguna cosa,sino nosaltres ,les forçes politiques catalanes envers a aquest gran greuge multiplicador com es l'entrada abusiva i sense cap tipus de control d'inmigracio il.legal a la nostra terra.

Anònim ha dit...

Estic molt d'acord amb tu i celebro el teu anàlisi.
Crec que la teva crítica a la sobreimmigració és prou correcte. De tota manera, per aturar la migració (que al cap i a la fi és una putada pels que migren), què cal fer? No es poden tancar fronteres i deixar que la gent nascuda a un lloc pobre quedi putejada. I això no e spot fer sobretot si tenim en compte que gran part o tota la culpa de la seva situació és l'explotació i acaparement de riquesa de les "nostres" corporacions.

Emporivm ha dit...

empala, i no t'oblidis dels governs dels seus països. que reivindiquin drets a casa seva no a casa dels altres

Anònim ha dit...

aixo d'anar al futbol amb xarnegots agitanats t'està afectan seriosament.

Anònim ha dit...

Vaya fauna, catalanistas y de extrema derecha!

88!